lun. sept. 25th, 2023

Care este descoperirea făcută de un român pe o plajă faimoasă din Grecia. Conaționalul a dezvăluit că nu se aștepta deloc să găsească acest lucru atât de departe de țară.

Grecia este o destinație de vacanță preferată de mulți români. Un conațional aflat în vacanță în această țară a găsit un mesaj surprinzător pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Ce a găsit un român pe o plajă în Grecia

Un român aflat în vacanță în Grecia a găsit un mesaj în limba noastră pe o plajă din insula Thassos. Semnul era scris în limba română și spunea „Nu avem wifi, vorbiți între voi”.

Uluit de această descoperire, de faptul că atât de departe de țara noastră, pe o plajă din Grecia, există un mesaj în limba română, acesta a decis să îl fotografieze și să îl urce pe rețelele de socializare.

La postarea făcută de român pe Facebook au existat 80 de comentarii și aproape 2000 de persoane care au dat like.

Toate comentariile lăsate la postarea respectivă au fost apreciative și mulți au fost de acord cu mesajul reprezentat de placa respectivă, aflată pe o plajă din Grecia.

„Super tare, aviz dependenților de telefon!”, „Ce drăguț! Felicitări pentru mesaj”, „Super tare!…mai sunt și oameni cu simțul umorului”, „De ce stupefiat… Asta e normalitatea” au fost câteva dintre comentariile lăsate la postarea făcută de român.
Mai mult decât atât, unii conaționalii au spus chiar că insula Thassos deja este pământ românesc și alții au subliniat faptul că există mulți români aici despre care se spune că „fac gălăgie”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *