vin. mart. 29th, 2024

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Românca are doar 30 de ani și deja se bucură de o avere uriașă, la acest capitol fiind întrecută doar de Venus și Serena Williams. Așadar, sportiva se poate mândri cu o sumă uluitoare. Iată câți bani a făcut Simona Halep din tenis!

Ce avere fabuloasă a strâns Simona Halep din tenis

Simona Halep s-a născut pe data de 27 septembrie 1991. Originară din Constanța, sportiva a început să practice tenisul la vârsta de doar 4 ani. Până în prezent, aceasta a avut parte de o carieră de-a dreptul impresionantă, având performanțe greu de egalat.

Simona Halep a reușit să cucerească două titluri de Grand Slam și a ocupat locului 1 în clasamentul WTA. Astfel, constănțeanca a reușit să readucă tenisul în atenția românilor.

Anul acesta, prin participarea la Wimbledon 2022, Simona Halep a reușit să o depășească pe celebra Maria Sharapova, la capitolul câștiguri. Victoria reușită în fața lui Kirsten Flipkens, cu scorul 7-5, 6-4, i-a adus sportivei noastre un cec în valoare de 145.000 de dolari. Prin urmare, Simona Halep a reușit să adune, în total, 39 de milioane de dolari din tenis.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *