lun. sept. 25th, 2023

De cele mai multe ori, atunci când mergi la plajă, trebuie să iei cu tine mai multe ori mai multe obiecte, unele dintre ei fiind de valoare. Află în rândurile de mai jos cum poți să îți protejezi bunurile atunci când intri în apa mării.

Dacă de prosop, crema de plajă sau sticla de apă nu ai de ce să îți faci griji, lefonul, banii, actele sau cheile trebuie păstrate în siguranță atunci când mergem în concediu.

Păstrarea lucrurilor de valoare atunci când intri în apă poate fi dificilă mai ales pe plajă, unde se întâmplă adesea să ne lăsăm obiectele personale nesupravegheate. Din fericire, există tot felul de trucuri și soluții pentru a nu cădea pradă hoților.

Ei bine, dacă mai sunteți în concediu însoțiți, îl puteți ruga pe cei care sunt lângă vor  să supravegheze bagajele cât timp faceți baie în mare. Ce se întâmplă însă atunci când mergem singuri la plajă.

Există câteva obiecte pe care nu ne permitem să le pierdem: actele, cheia de la mașină, telefonul sau banii sunt doar câteva dintre ele. Acestea trebuie păstrate în siguranță, iar internetul oferă câteva soluții ingenioase în acest sens, scrie impact.ro.

Iată cât este de simplu. Cel mai ușor este să săpați o groapă în nisip, sub prosop sau sub șezlong, și să puneți obiectele de valoare într-o pungă, acolo. Acoperiți apoi cu puțin nisip, astfel încât să nu se vadă, dar încercați să țineți minte unde le-ați ascuns.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *