lun. sept. 25th, 2023

Alexandru Mitriță (27 de ani) a revenit în această vară la New York City, echipă la care este legitimat, după împrumutul la PAOK Salonic.

Alex Mitriță vrea să stea la New York City până la finalul contractului

Fostul fotbalist al Universității Craiova a petrecut un an în Grecia, sub comanda lui Răzvan Lucescu, însă PAOK a refuzat să-l transfere definitiv în această vară.

Conform ultimelor informații, Mitriță este dorit de FCSB și Universitatea Craiova, două echipe cu pretenții la titlu în sezonul 2022/2023 din Superliga.

Din informațiile Digi Sport, fotbalistul născut la Craiova nu ia deloc în considerare o revenire în Liga 1. Alexandru Mitriță își dorește să continue la New York City, grupare cu care mai are contract până în iarna lui 2023.

Alex Mitriță devine jucător liber în iarnă

Fotbalistul a fost transferat de la Universitatea Craiova la NY City în februarie 2019, când formația din MLS a plătit în schimbul său 8 milioane de euro. În ultimul an de contract cu New York City, Mitriță are un salariu de peste 1 milion de euro.

Jucătorul de 27 de ani vrea să rămână la actuala formație până la încheierea înțelegerii. În iarnă, el va deveni liber de contract și va putea pleca gratis la orice altă echipă. Pentru că noua echipă nu va trebui să plătească vreun ban în schimbul său, Mitriță își va putea negocia un salariu atractiv, dar și o primă de instalare consistentă.

Alexandru Mitriță vrea să se retragă din naționala României

Alex Mitriță (27 de ani) ar putea să renunțe la echipa națională, după parcursul dezastruos al “tricolorilor” în Liga Națiunilor, în luna iunie.

Despre evoluțiile fostului jucător de la Universitatea Craiova a vorbit deschis Lucescu jr când a fost în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, ediția din 8 iunie 2022.

”Îmi e foarte drag Alex, a fost și jucătorul meu. Nu vreau să intru prea mult în discuțiile astea și să analizez, dar pot spune un singur lucru. Are un talent incredibil și îl folosește la 10%!

Dacă el avea și o mentalitate de luptă, de a se bate și a înțelege că fotbalul la un nivel mare înseamnă sacrificiu din toate punctele de vedere, sacrificiu în joc când ai mingea, sacrificiu să o recuperezi, sacrificiu pentru grup, să dai de la tine și să te implici, ar fi fost de nivelul primelor patru echipe din Anglia.

Este un jucător care este decisiv când are mingea, dar, din păcate, la dificultăți renunță și el la fel ca ceilalți”, declara Răzvan Lucescu la emisiunea Fotbal Club, în urmă cu câteva săptămâni.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *