lun. sept. 25th, 2023

Dan Nistor (34 de ani), jucătorul Universității Craiova în ultimii doi ani și jumătate, se va despărți în această vară de gruparea din Bănie și este foarte aproape să semneze cu FC Argeș.

Transferat de Universitatea Craiova în ianuarie 2020 de la Dinamo în schimbul sumei de 260 de mii de euro, Dan Nistor a cucerit o Cupă și o Supercupă a României cu ”juveții” și a adunat 100 de meciuri în Bănie, 13 goluri și 16 pase decisive.

  • 900 de mii de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, potrivit Transfermarkt.

Dan Nistor, gata să semneze cu FC Argeș

Ajuns la 34 de ani, Nistor a considerat că este mai bine pentru el să facă o schimbare în carieră și, conform as.ro, mijlocașul va semna cu FC Argeș, formație care a evoluat în play-off-ul Ligii 1 în sezonul precedent și care-și propune să prindă un loc de cupă europeană și să câștige Cupa României în stagiunea următoare.

  • Internațional Curtea de Argeș, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, Dinamo, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt echipele la care a evoluat Dan Nistor de-a lungul carierei.
  • 7 selecții a adunat mijlocașul la prima reprezentativă a României.

Dan Nistor va fi al 13-lea jucător transferat de FC Argeș în această vară, după fundaşul francez Mike Cestor (30 ani), mijlocaşul croat Antonio Jakolis (30 ani), fundaşul stânga portughez Fabio Andre Freitas Vianna (23 ani), fundaşul central Marius Constantin (37 ani), mijlocaşul Dorian Bertrand (29 ani), atacantul Julio Donisa (28 ani), mijlocaşii Răzvan Covaci (18 ani) şi Roberto Haţegan (21 ani), Andreias Cristian Calcan (28 ani) şi portarul Cătălin Straton (32 ani).

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *