lun. oct. 2nd, 2023

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a revenit la Manchester United în vara trecută, atunci când trupa de pe Old Trafford le-a plătit celor de la Juventus aproximativ 20 de milioane de euro.

Atacantul lusitan a fost cel mai bun jucător al formației în stagiunea recentă, una care s-a dovedit a fi dezastruoasă peentru britanici, care nu au câștigat nici măcar un trofeu.

Cristiano Ronaldo ar vrea să plece de la Manchester United

Ba chiar mai mult, Manchester United nici nu s-a clasat între primele 4 formații din Premier League, iar astfel în sezonul viitor urmează să joace în grupele Europa League și nu în cele ale Champions League.

Din acest motiv, se pare că Ronaldo a vorbit cu Erik ten Haag și i-a cerut antrenorului olandez să-l lase să plece în cazul unei oferte satisfăcătoare atât pentru club, cât și pentru el, anunță presa din Regat.

Motiveul este unul ușor de înțeles și anume dorința lusitanului de a juca în cea mai importantă competiție intercluburi, Champions League, acolo unde a scris istorie și a câștigat de 5 ori competiția, fiind în același timp și cel mai bun marcator din istoria ei.

Din informațiile apărute în presă, Ronaldo e de părere că mai poate juca 3 sau 4 ani la cel mai înalt nivel, iar din acest motiv nu vrea să rateze oportunitatea de a evolua în Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo, propus la mai multe cluburi de top din Europa

Ajuns la 37 de ani și considerat de mulți ca nemaifiind în deplinătatea forțelor, Ronaldo a marcat de 18 ori și a oferit 3 pase decisive în 30 de partide la Manchester United, într-unul dintre cele mai slabe sezoane ale echipe din ultimii 20 de ani.

Specialiștii spun că fără portughez, echipa risca să termine pe locul 10 sau mai jos, performanțele coechipierilor fiind de-a dreptul penibile în multe momente ale sezonului.

În acest context al prestațiilor bune din ultimul sezon, Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, a vorbit cu mai multe cluburi de top, printre care se numără Chelsea, Inter sau Bayern Munchen, pentru a explora un posibil viitor transfer al acestuia în următoarele săptămâni.

Momentan nu există nimic concret din informațiile apărute în presă, dar situația se poate schimba de pe o zi pe alta.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *