lun. iun. 17th, 2024

Destinul unor tineri din Dolj s-a frânt brutal la vârsta majoratului. Mașina în care se aflau cei doi iubiți s-a făcut praf, după o cursă amețitoare.

Potrivit unor surse din anchetă, tânărul șofer gonea cu 180 de kilometri pe oră. Autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori. Ambii tineri au pierit.

Acum doi ani, băiatul a furat mașina parinților și a fost urmărit de poliție.

Elevă la un colegiu național din Craiova, Maria absolvise de curând clasa a XI-a cu medie peste 9. Peste două săptămâni urma să implinească 18 ani.

Acestea sunt imagini filmate de ea în mașina în care peste doar câteva ore urma să moară. La volan era iubitul ei, un băiat dintr-o familie bună, care avea permis de conducere de două luni.

Citește și

Dolj: Hală cu baloți furajeri, cuprinsă de un incendiu

La intrarea într-o localitate, la 10 kilometri de Craiova, tânărul de 18 ani nu a mai controlat autoturismul și s-a răsturnat pe câmp. Mașina s-a oprit la 200 de metri de drum. Surse din anchetă spun că în momentul accidentului viteza vehiculului ar fi fost de peste 180 km/h.

Cristian Grigorescu, Poliția Dolj: „Din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Din păcate, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *