sâm. mai 18th, 2024

Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme într-un an de zile. A ajuns de la 90 de kilograme la 62, deși mânca destul de mult.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit la Antena 3 cum a reușit să scape de kilogramele în plus și ce a motivat-o.

”Muncind foarte mult, n-aveam timp să mănânc și mâncam o dată pe zi, nu mai mâncam altă dată. Dar mâncam mult. Și atunci, mâncând foarte mult, mă îngrășasem. Aveam 62 de kilograme, după care m-am dus la 90. Când veneam de la serviciu, rupeam. M-am îngrășat în perioada de 38-40 de ani.

ând voiam să merg la o nuntă, soțul meu, pentru că m-am îmbrăcat cu o rochie așa, pe corp, mi-a zis: Tu nu vezi că arăți ca o vacă? Unde te-ai îmbrăcat așa? Și i-am zis: Măi, mă gândesc că vacă sunt pentru că stau cu tine. Dar m-a ambiționat așa de tare, m-am pus pe regim. Toate regimurile posibile le-am băgat în unul. Și am slăbit într-un an de zile, am ajuns la 62 de kilograme înapoi și am divorțat”, a povestit Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a dezvăluit că a fost și la nutriționist și a ajutat-o foarte mult. A apelat la o dietă disociată, iar timp de un an de zile nu a consumat deloc băuturi acidulate.

”M-am dus la nutriționist, obligatoriu, și am luat un regim disociat pe care l-am pus foarte bine, adică un an de zile eu nu am știut ce înseamnă acidulat.

Deși mi-a devenit un stil de viață, eu nici acum nu mănânc cartofi cu carne, n-ai să mă vezi.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *