lun. oct. 2nd, 2023

Dat în urmărire internaţională, Prinţul Paul a fost prins la începutul acestei săptămâni la Paris, iar acum aşteaptă decizia de extrădare în România.

Au început să apară detalii despre identificarea şi capturarea Prinţului Paul, într-o cafenea din Paris, pe 27 iunie. Astfel, el a fost depistat de poliţiştii francezi după ce a mers timp de o lună la o cafenea din Arondismentul 9 din Paris şi s-a dat de gol pentru că purta mască în permanenţă, scrie click.ro.

În condiţiile în care măsura de protecţie anti-Covid nu mai este obligatorie în Franţa, precauţia excesivă a Prinţului Paul nu a făcut altceva decât să atragă atenţia asupra sa. Astfel, o persoană ar fi sunat la poliție și ar fi spus că i se pare suspect comportamentul clientului din cafenea. Pe fir au intrat polițiștii, care, luni, 27 iunie, l-au și reținut la ieșirea din localul respectiv.

Soţia Prinţului Paul, Prinţesa Lia, a părăsit şi ea România în urmă cu câteva luni. Împreună cu fiul lor Carol Ferdinand, de 12 ani, ea s-a mutat în Marea Britanie. Lia (72 de ani) a fost nevoită să părăsească vila de lux din România în care locuia, după ce s-a găsit în incapacitatea de a plăti ratele la bancă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *