lun. iun. 17th, 2024

Cine fost Petrică Cercel. Artistul, tatăl celebrului Ionuț Cercel, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Manelistul avea COVID-19 și se afla intubat la un spital din Capitală. Artistul refuzase inițial îngrijirile medicilor. Deși rudele erau optimiste privind recuperarea lui, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Cine a fost Petrică Cercel. Duminică, Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său, Petrică Cercel este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2. Momentan, fiul manelistului nu a dat nicio declarație despre deces.

Cine a fost Petrică Cercel. Petrică Cercel a fost extrem de cunoscut pentru cariera sa de aproximativ două decenii, fiind și un model pentru fiul lui, Ionuț Cercel, care, la fel ca și tatăl lui, s-a bucurat de un mare succes în muzică.

Cine a fost Petrică Cercel. El a ajuns faimos datorită unor piese cum ar fi Familia mea nu are supărări, Plătesc pentru plăcerea mea, Avalanșa de Iubire, Vine Nașu bogătașu, Am cinci Stele pe Umăr, Rădăcina noastră face bani sau ne poartă lumea respectul.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *