mar. apr. 16th, 2024

Gabriela Szabo (46 de ani) a câștigat, în 1997, nu mai puțin de 6.6 kilograme de aur la o competiție de atletism, Golden Four, în 1997.

La 25 de ani de la acel moment, Gabriela Szabo a vorbit despre emoțiile pe care le-a avut în cursa finală și a anunțat că deține în continuare lingourile de aur câștigate, pe care le-a depozitat într-o bancă.

Ce a făcut Gabriela Szabo cu cele 6.6 kilograme de aur câștigate la o competiție

Fosta mare sportivă a transmis că a avut de ales între lingourile de aur și valoarea lor în bani și a preferat aurul.

Eu nici nu știam că alerg în Golden Four sau că, la final, trebuie să împărțim lingourile de aur. Efectiv n-am știut, vă spun cu toată sinceritatea.

Atunci a fost o presiune pe umerii mei, să nu pierd ultima cursă. Și n-am pierdut-o. Am câștigat-o și, la final, a venit președintele Federației Internaționale de Atletism, m-a pus într-o mașină decapotabilă, am făcut turul de onoare al pistei de la Berlin și la final am împărțit 20 de kilograme de aur cu ceilalți doi câștigători.

Misterul mai puțin contează. Nu vă imaginați că s-au dat lingourile de aur și am venit cu ele prin aeroport. Ți s-a dat posibilitatea să alegi, lingourile sau banii. La momentul respectiv am ales lingourile. Da, ele sunt într-o bancă. Cert este că lumea trebuie să înțeleagă că eu, Gabi Szabo, mi-am făcut bănuții cu foarte multă muncă”, a declarat Gabriela Szabo, potrivit Gândul.

Gabriela Szabo este directorul general al CSM București

În prezent, Gabriela Szabo, medaliată cu aur în proba de 5.000 de metri de la Jocurile Olimpice din 2000, este directorul general al Clubului Sportiv Municipal din Capitală.

Echipa de handbal feminin a CSM-ului a pierdut recent titlul în Liga Națională, în favoarea Rapidului, care a fost încoronată campioană după ultima rundă, când a câștigat la Râmnicu Vâlcea.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *