lun. mai 16th, 2022

„Este crucea pe care Dumnezeu mi-a dat să o port”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone, după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis, definitiv, condamnarea patronilor clubului Colectiv, dar şi a primarului Cristian Popescu Piedone.

Primarul Sectorului 5 a fost condamnat la patru ani de închisoare, în timp ce Costin Mincu, patronul clubului, a fost condamnat la 8 ani de închisoare, Paul Gancea – 6 ani şi 4 luni, iar Alin George Anastescu a fost condamnat la 11 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

Edilul a anunțat că a plecat spre penitenciarul Prahova pentru a se preda.

Piedone: „Dacă părinții cred că eu le-am omorât copiii, așa să îi ajute Dumnezeu”

„Este crucea pe care Dumnezeu mi-a dat să o port. Am credinţă în continuare în Dumnezeu. Astăzi, prin condamnarea mea, m-aş putea jertfi. Dacă aş putea să înviu cele 64 de victime, nu aş ezita. Sunt alţii care stau ascunşi în spatele paravanelor. Mă duc cu demnitate, onoare şi respect, dacă justiţia a considerat asta.

Trăim pe pământ, nu în ceruri. Mai devreme sau mai târziu, desecretizare şi multe alte lucruri vor ieşi la iveală. Voi continua să lupt în continuare.

Sunt vinovaţi şi nu sunt eu care să spun cine, dar Cristian Popescu Piedone, astăzi, cu patru ani condamnare cu executare, vă spune încă o dată, domnilor: Aş fi lăsat capul în jos. Nu. Îl ţin şi mai sus. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.