lun. mai 16th, 2022

La o lună de la notificarea primită de la Nicolae Badea, oficialii celor de la Dinamo au schimbat numele, dar şi celelalte elemente pentru care a fost formulată somaţia. Noua siglă urmează să fie anunţată pe 14 mai.

Dinamo trece printr-un uriaş proces de rebranding. Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a primit o notificare de la Nicolae Badea prin care le este interzis să mai folosească denumirea “FC Dinamo Bucureşti” şi siglele cu câinii, în scopuri comerciale.

Oficialii “câinilor” au schimbat numele echipei după notificarea lui Nicolae Badea

Oficialii s-au mişcat rapid şi au început procesul de schimbare a numelui şi siglei. Astfel, numele “FC Dinamo Bucureşti” a dispărut de pe conturile oficiale de pe reţelele de socializare, dar şi de pe site-ul oficial.

Aşa cum FANATIK a anunţat, noua denumire a echipei va fi “Dinamo 1948”, aşa cum este şi noua denumire a site-ului oficial: dinamo1948.ro. În plus, de pe contul de Facebook au dispărut atât numele, cât şi sigla veche.

Pe contul de Facebook nu mai apare numele “FC Dinamo” şi nici sigla

Contul oficial al echipei nu mai este “FC Dinamo Bucureşti”, ci “Dinamo Bucureşti”, iar poza siglei clubului a fost înlocuită cu o fotografie din Peluza Cătălin Hîldan până când va fi votată noua siglă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.