mar. mai 17th, 2022

Alexandru Ciucu, celebrul designer al Casei Regale, și soția sa, Alina Sorescu, divorțează după 12 ani de relație și 10 ani de căsnicie. Cu toate că se bucurau de o familie superbă alături de cele două fiicele ale cuplului. Puțini știu însă că trecutul amoros al lui Alexandru Ciucu este marcat și de o altă căsătorie, cu prima soție a creatorului de modă. Soțul Alinei Sorescu a avut un mariaj scurt înainte de a o cunoaște pe artistă.

Alexandru Ciucu, despre trecutul său cu prima soție

Un nou proces de divorț zdruncină peisajul monden autohton, după ce Alex Ciucu și soția sa, Alina Sorescu, au decis să pună capăt unei căsnicii deja mult prea apăsate de zvonuri despre separare. Cei doi parteneri nu au ajuns deocamdată la un numitor comun, având un proces deschis pentru custodia fiicelor lor. Dincolo de detaliile divorțului din prezent, Alexandru Ciucu a mai trecut printr-o astfel de situație în urmă cu mai mulți ani.

Înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu, designerul a trăit o poveste de iubire furtunoasă cu o altă femeie. Alex Ciucu a mai fost căsătorit în 2004, după ce o relație scurtă și aprinsă de flăcările iubirii a devenit oficială pentru puțin timp. Creatorul de modă și Ana Cristina au ajuns în fața ofițerului de stare civilă după numai o lună de relație. Cei doi și-au dat seamă că s-au grăbit și au decis să divorțeze la scurt timp.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună, când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți.”, povestea Alexandru Ciucu într-un interviu pentru revistatango.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.