lun. mai 16th, 2022

Băieții de la 3Sud Est cântă în această formulă de aproape 25 de ani și se bucură în continuare de succes. Laurențiu Duță, liderul formației, a povestit recent ce fel de cadouri le făceau admiratoarele în timpul concertelor, lui și colegilor de trupă. Fanele prezente în public aruncau pe scenă cu darurile pentru Laurențiu, Mihai și Viorel.

Ce fel de cadouri primeau băieții de la 3Sud Est în concerte
3Sud Est este una dintre cele mai populare trupe masculine din muzica românească. În ciuda faptului că peisajul muzisal autohton este atât de dinamic și că apar zeci de artiști noi în fiecare an, Laurențiu, Mihai și Viorel au reușit să se mențină în preferințele publicului an după an. Cei trei băieți cântă în această formulă de aproape 25 de ani și melodiile lor continuă să fie pe placul publicului.

Laurențiu Duță a împlinit recent 46 de ani și a dat un interviu pentru Ego.ro, în care a depănat și amintiri din primii ani petrecuți pe scenă. Solistul de la 3Sud Est și-a amintit ce fel de cadouri le făceau fanele lui și colegilor lui de trupă. Dacă la artiștii rock’n’roll și hip-hop fenele aruncau pe scenă inclusiv obiecte de lenjerie intimă, băieții de la 3Sud Est primeau cadouri mai… romantice.

„La noi la concerte mai puțin cu lenjeria intimă, în noi aruncau cu ursuleți de pluș. Cu lenjerie intimă nu prea am avut situații, dar am auzit de trupe care au avut parte de așa ceva. Probabil la trupele de rock sau hip-hop, unde mesajul era mai direct. La noi mesajul era mai pe sentiment, pe iubire”, a povestit Laurențiu Duță pentru Ego.ro.

Laurențiu Duță se simte ca la 26 de ani

Solistul de la 3Sud Est a împlinit 46 de ani la începutul lunii mai, dar de simte cu 20 mai tânăr. Dacă în tinerețe își sărbătorea adesea ziua de naștere în concerte, în ultimii ani preferă compania familiei și a prietenilor apropiați atunci când este ziua lui. Deși a trecut de 46 de ani, Laurențiu Duță nu își arată deloc vârsta și nici nu se simte atât de matur.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.