lun. mai 16th, 2022

Cazul tinerei mame din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje împreună cu cei doi copii ai săi a șocat România. După tragedie, polițiștii au început cercetările și încearcă să afle motivul pentru care femeia a făcut acest gest extrem. Se pare că viața ei se împărțea între doi bărbați, aceșția urmând să fie audiați în anchetă.

În viața femii eru doi bărbați
Iulia, în vârstă de 33 de ani, divorțase de tatăl copiilor săi în urmă cu doi ani, dar urmau să recăsătorească după ce au decis să mai dea o șansă relației. Bărbatul locuia în Austria. Anchetatorii încearcă să afle ce se află în spatele acestui caz tulburător și au fost deschise două dosare, unul de omor în cazul celor doi copii și altul de ucidere din culpă în cazul mamei.

Apropiații tinerei spun că aceasta își împărțea viața între doi bărbați, fostul soț (Alex) și fostul iubit (Marcel), iar acum ar fi fost amenințată de fostul iubit. Relația celor doi ar fi început în urmă cu trei ani, acesta fiind și motivul pentru care a divorțat. Între timp, fostul iubit ar fi început să o hărțuiască pe Iulia și, chiar în dimineața tragediei, cei doi s-ar fi certat, scrie Gândul.

„Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băiețelul! A făcut testul ADN”, susține prietenul Iulianei, potrivit sursei citate.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.