mar. mai 17th, 2022

Este o schimbare majoră anunțată de șefii de la Pro TV. Este prima dată când se întâmplă asta în această emisiune. Nume grele urmează să fie înlocuite în noul sezon al unuia dintre cele mai populare show-uri de la Pro TV. Singurul care rămâne este Dragoș Bucur. Schimbarea este una oficială. Iată noile vedete care vor apărea pe micile ecrane. Despre ce proiect e vorba!

Modificare istorică la Pro TV

Surpriză uriașă pentru telespectatorii postului din Pache Protopopescu. Una dintre cele mai urmărite emisiuni revine cu un nou sezon, iar filmările deja au început.

Aşa cum probabil v-aţi dat seama, este vorba de Visuri la Cheie. Show-ul va fi prezentat în continuare de Dragoș Bucur, însă echipa de arhitecți nu va mai fi aceeași ca și în sezoanele trecute.

Așadar, cele trei nume noi care se alătură celui mai îndrăgit proiect sunt Mara Ciubotaru, Oana Boghiu și Andrei Samoil. Primul arhitect menționat se declară extrem de bucuros, fiindcă urmează să facă parte din echipa Visuri la cheie.

„Mă bucur să încep primăvara cu energie și inspirație pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie.

Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, așa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa și să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună!”, a declarat Mara Ciubotaru, conform paginademedia.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.