lun. mai 16th, 2022

Un tramvai care circula pe Calea Rahovei, în această seară, a plecat din stație în timp ce 2 cetățeni încercau să urce pe ușa din spate un cărucior cu un copil. Bărbatul reușește să urce, însă femeia rămâne în spate, se dezechilibrează și cade.

„Ora 19, Calea Rahovei. Tramvaiul pleacă din stație în timp ce 2 cetățeni încercau să urce pe ușa din spate un cărucior cu copil. Aceștia au fost târâți până când a oprit tramvaiul. Ce a urmat după, Dumnezeu cu milă”, se arată în postarea publicată pe un grup de Facebook, însoțită de un clip video.

În imagini sunt mai mulți oameni care urlă și dau cu picioarele în tramvai, înregistrarea publicată surprinzând scandalul iscat după ce tramvaiul a oprit, în cele din urmă.

UPDATE: În incident au fost implicați o femeie și un bărbat. Bărbatul era în tramvai, femeia voia să urce căruciorul pe scări. În acel moment a plecat tramvaiul, femeia s-a dezechilibrat și a căzut. Când a ajuns Poliția, cei doi erau calmi. Ancheta este la Poliția Rutieră. Femeia a fost rănită ușor.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.