lun. mai 16th, 2022

Zvonurile privind starea de sănătate a președintelui rus ajung la un nou nivel. Presa britanică scrie că Vladimir Putin ar urma să sufere o operație în viitorul apropiat și că, în perioada în care se va afla în convalescență, va delega responsabilitățile unui fost coleg din cadrul KGB. Informațiile au fost furnizate de o sursă din interiorul Kremlinului, care a dat detalii despre intervenția la care ar urma să fie supus Putin.

Vladimir Putin ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale

Despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-a speculat intens, mai ales după izbucnirea războiului din Ucraina. Au circulat informații potrivit cărora Putin ar suferi de cancer și de Parkinson, printre altele, însă acum apar informații despre o intervenșie chirurgicală pe care liderul de la Kremlin ar urma să o sufere în viitorul apropiat.

O sursă din interiorul Kremlinului susține că Putin va fi operat de cancer, potrivit Dailymail. Cât timp se va afla în spital, președintele rus ar urma să îi predea frâiele puterii șefului Consiliului de Securitate, care a fost și șef al FSB, Nikolai Patrushev. În vârstă de 70 de ani, Patrushev este considerat responsabil pentru mare parte din strategia de război pusă în aplicare până acum.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.