mar. mai 17th, 2022

Gheorghe Frăţică a fost și un important lider sindical. Anunțul decesului său a fost făcut de reprezentanții sindicatului CFR. 

Fostul preşedinte al cluburilor Gaz Metan CFR Craiova, CFR Craiova şi Gaz Metan Severin, Gheorghe Frăţică, a încetat din viaţă la vârsta de 69 de ani. Gheorghe Frăţică a activat ca jucător la CFR Craiova, apoi a devenit conducător al clubului. Preţ de decenii, formaţia de la „Depou” a activat în ligile judeţene, cochetând de mai multe ori cu promovarea în eşaloanele naţionale. În 2007, CFR Craiova a fuzionat cu Gaz Metan Podari, rezultând echipa Gaz Metan CFR Craiova, care a activat şi în Liga a II-a, antrenată de Jerry Gane.

Gheorghe Frățică a fost și un important lider sindical. Anunțul decesului său a fost făcut de reprezentanții sindicatului CFR.

”Din păcate colegul si prietenul nostru, Domnul Fratica Gheorghe fostul Președinte al Federatiei și al Uniunii Craiova a decedat!
Prin prisma profesiei sale de C.F.R-ist, precum și puterea de convingere extraordinarã, a determinat mulți oameni să urmeze această frumoasa meserie. Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească! Vei ramane vesnic in memoria noastra!”, au transmis reprezentantii sindicatului CFR.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.