joi. mart. 28th, 2024

Laurențiu Reghecampf este în al nouălea cer de fericire! Dacă până acum a fost cât se poate de discret cu privire la viața lui personală, mai cu seamă la viața lui amoroasă, celebrul antrenor nu s-a putut abține să nu posteze prima imagine cu bebelușul său și al partenerei sale de viață, Corina Caciuc.

  • Antrenorul, prima imagine cu bebelușul
  • Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii
  • Ce nume va purta bebelușul lui Laurențiu Reghecampf 

Corina Caciuc urmează să nască în scurt timp, așadar pregătirile sunt în toi acasă la Laurențiu Reghecampf. Antrenorul și-a surprins și de data aceasta fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Prima imagine cu copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

În miez de noapte, Laurențiu Reghecampf a postat pe contul său personal de Instagram, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori, prima imagine cu copilul său și al Corinei Caciuc.

Laurențiu Reghecampf urmează să devină în scurt timp tată de băiat, iar iubita sa, Corina Caciuc, mamă pentru prima oară. În continuare, amândoi doresc să își trăiască povestea de dragoste departe de luminile reflectoarelor.
Cel mai probabil, fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf va veni pe lume luna aceasta. Amândoi sunt cât se poate de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul lor, iar fotografia postată de antrenor este dovada vie în acest sens.
Ce nume va purta bebelușul lui Laurențiu Reghecampf
În cel mai scurt timp, fotografia postată de Laurențiu Reghecampf pe Instagram a strâns peste o mie de aprecieri din partea fanilor. Internauții l-au felicitat și i-au urat ”Naștere ușoară!” Corinei Caciuc.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *