sâm. iun. 3rd, 2023

Secretarul de stat Raed Arafat ar fi fost interceptat chiar în biroul de la Ministerul Afacerilor de Interne. Un microfon a fost descoperit întâmplător de o persoană care a venit la nişte discuții în biroul demnitarului. Iată cine l-ar fi amplasat acolo şi de ce.

Din primele informaţii microfonul a fost poziționat sub un scaun din biroul pe care îl ocupă Raed Arafat, la Ministerul Afacerilor Interne.

Microfonul a fost descoperit din greșeala de o persoană care a venit la nişte discuții în biroul demnitarului, sub scaunul pe care acesta s-a așezat.

Imediat Raed Arafat a depus o plângere la DNA. Ulterior aceștia au confirmat că microfonul  ar fi fost plasat în cadrul unei anchete penale derulate de procurorii DNA care viza activitatea șefului DSU.

La scurt timp după aceste dezvăluiri, dosarul în care era vizată ancheta respectivă a fost clasat.

Raed Arafat: „Ultimele şase luni din viaţa mea au fost un coșmar”

Raed Arafat a postat o fotografie care arată o decizie a unei instanțe prin care a fost respinsă cererea procurorilor DNA de a redeschide urmărirea penală pentru abuz în serviciu într-un dosar din 2013.

„Astăzi dimineaţă, după mai multe înfățișări şi amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativa sa, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru “abuz in serviciu”.

Urmează să ies cu explicații amănunțite despre acest dosar şi despre această tentativă nejustificată şi abuzivă care m-a vizat, m-a vulnerabilizat în faţa opiniei publice, şi mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţa mea într-un coșmar, știind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ţinta unui abuz”,  a scris Raed Arafat pe pagina de Facebook.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *