vin. mart. 29th, 2024

Ramona Gabor pare a se fi descurcat mult mai bine decât Monica, sora sa mai mare, care nu deține nicio proprietate pe numele său, în America. Fără a depinde de vreun șeic milionar, aceasta a reușit să trăiască mereu în lux, în locuințe în care a investit din conturile sale.

Unde are Ramona Gabor apartament în SUA

Ramona Gabor duce un trai de lux în Dubai, are propria sa afacere cu parfumuri și lucrează pentru branduri cunoscute, având contracte care-i aduc bani frumoși în conturi. Mai mult, sora Monicăi trăiește pe picior mare și-n cele trei luni pe an pe care obișnuiește să le petreacă în America, în compania surorii sale.

Cum în urmă cu ceva ani a intenționat să se stabilească peste Ocean și să lase în urmă Dubaiul, Ramona a investit într-un apartament de lux, în Los Angeles. Acolo, de altfel, a locuit și Irinel Columbeanu la prima sa vizită în America, lucru pe care-l mărturisește și-n volumul trei al cărții sale, „Chintesența”, ce va fi lansat pe 4 iunie, la Bookfest, la Romexpo.

„Se vedea UCLA (n.r. Universitatea California din Los Angeles) și o biserică. Era foarte frumos, cu scară interioară, garaj la subsol, un Range Rover negru parcat acolo, într-un complex rezidențial nou în curs de finisare, cu recepție la parter”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *