mar. mai 17th, 2022

În timp ce unii nativi nu se dau în lături de la angajamente serioase, alții ar face orice să le evite. Fie că vorbim despre a duce o relație la nivelul următor sau a face o schimbare importantă pe alt plan, sunt zodii cărora le lipsește cu desăvârșire curajul sau motivația de a face aceste lucruri. Unii bărbați devin irascibili numai când aud de căsătorie și simt că s-ar sufoca dacă ar face pasul.

Bărbații care fug de căsătorie

Atunci când ești într-o relație și totul merge ca la carte, iar tu îți dorești să faci pasul cel mare, însă partenerul nu dă niciun semn în acest sens, gândește-te că este posibil să fie din cauza zodiei. Unii nativi fug pur și simplu de angajamente serioase, iar căsătoria este ceva ce nu pot concepe.

Dacă ai ghinionul să dai peste un bărbat care nu vrea să se însoare, s-ar putea să aștepți mult și bine inelul de logodnă sau să fie nevoie să duci muncă de convingere cu el pentru a întemeia o familie. Iată care sunt zodiile care se sperie de căsătorie!

Berbec

Berbecul este cap de listă în ceea ce privește zodiile care nu vor să se însoare. Firea independentă îl face să fugă de căsătorie, indiferent cât de îndrăgostit ar fi sau cât de bine s-ar simți într-o relație. Nu este recomandat să încerci să-l constrângi, deoarece acest lucru ar putea să îl facă să se îndepărteze.

Nu îi plac angajamentele și nu îi place să facă compromisuri, așa că a-l convinge să se căsătorească poate fi o adevărată luptă cu propriile principii. Atunci când nu se mai regăsește într-o relație, pleacă fără să se uite în urmă.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este șarmant și te cucerește cu farmecul lui și te poate face ușor să îți dorești să trăiești toată viața alături de el. Din nefericire, te poți lovi de un zid atunci când îți vei dori să te căsătorești. Gemenii nu sunt dispuși să renunțe la libertatea lor pentru a-și întemeia o familie.

Chiar dacă iubește și este implicat într-o relație, angajamentele pe termen lung nu sunt pentru el. Dacă ai răbdare multă cu el, s-ar putea să îl convingi până la urmă. Însă Gemenii sunt mai speriați de a-și pierde libertatea decât de a pierde o relație.

Săgetător

Nativul Săgetător nu este dispus să se însoare, cel puțin nu în prima parte a tinereții. Își iubește libertatea și pentru el contează foarte mult timpul petrecut cu prietenii, așa că nu este dispus să renunțe la privilegiile lui.

Dacă vrei o relație pe termen lung cu el, încearcă să nu îl grăbești. Discuțiile despre căsătorie îl pot îndepărta, mai ales dacă pui presiune. Este posibil ca Săgetătorii să regrete la bătrânețe că nu au făcut pasul către o căsătorie, dar în tinerețe nu vor avea niciun regret că nu se căsătoresc.

Vărsător

Un alt nativ care fuge de căsătorie este Vărsătorul. Nu este ușor să îl convingi că este momentul să facă pasul cel mare. Se poate lăsa cucerit cu greu, însă în ceea ce privește a-l convinge să se căsătorească poate fi o reală provocare. Acest lucru este îngreunat și de faptul că nu își arată sentimentele, este închis, iar o eventuală cerere în căsătorie se poate lăsa așteptată foarte mult.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.