lun. mai 16th, 2022

„Acea Nikita nu mai există!”. Mihaela Ispas, alias Nikita de România, trăiește de ani buni la Malaga, alături de cele două fete ale sale. Recunoaște că nu spune pas atunci când unii români care o recunosc îi cer politicos să se fotografieze împreună.

Cu ce se ocupă Nikita în Spania

Mihaela Ispas, alias Nikita de România, cum era cunoscută în anii 2000 în țară, spune că nu mai în calcul vreun moment să revină acolo unde s-a născut. Plecată de aproape 15 ani ani în Spania, Nikita a vorbit cu impact.ro despre diferențele pe care le-a întâlnit între români și spanioli, dar și despre noul ei stil de viață. La cei 48 de ani pe care-i va împlini în toamna acestui an, Nikita admite că multe lucruri s-au schimbat în viața ei. În primul rând faptul că a devenit mama i-a modificat total optica asupra vieții.

„Sunt conștientă că mulți dintre cei care m-au cunoscut în tinerețe nu ar fi crezut în ruptul capului că eu voi deveni cândva mama. Sinceră să fiu, la un moment dat, nici eu nu mă vedeam în postura asta! Dar viața te pune deseori în anumite situații în care înveți să te descurci, într-un fel sau altul”, își începe ea seria confesiunilor pentru impact.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.