mar. mai 17th, 2022

Simona Gherghe va lipsi o perioadă de la emisiunea pe care o prezintă, urmând a fi înlocuită de o altă vedetă de la Antena 1. Chiar ea a făcut anunţul, în direct!

Simona Gherghe a anunţat că nu va mai prezenta „Mireasa”. În ultimele luni, vedeta a fost bolnavă, fie nu a putut intra în direct, însă de această dată lucrurile stau diferit.

Simona Gherghe a fost invitată la „Observatorul” de la ora 13:00, alături de cei doi copii ai ei, Ana şi Vlad. Vedeta a dezvăluit cum au fost Sărbătorile Pascale în familia sa, dar și despre faptul că va lipsi de la emisiunea pe care o prezintă. Motivul: pleacă alături de soțul său, Răzvan Săndulescu, într-o vacanță în Londra. „Plecăm în delegație în vacanța de 1 mai la Londra” a anunţat, în direct, Simona Gherghe.

În emsiunea sa, vedeta a ținut să le transmită fanilor că Gabriela Cristea îi va lua din nou locul. Ba mai mult de atât, pentru a nu lăsa loc de interpretări, Simona Gherghe a mai adăugat că emisiunea nu se va închide, ea urmând să revină însă de abia de săptămâna viitoare. „Fiți atenți, plec joi, vineri și sâmbătă, dar vine Gabriela, adică nu se închide emisiunea”, a spus Simona Gherghe.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.