mar. mai 17th, 2022

După succesul înregistrat cu „Miami Bici”, lansat în urmă cu doi ani, urmează „Miami Bici 2”, iar Codin Maticiuc face primele declarații despre filmări.

Scenariul nu este încă scris. Alex Coteț e principala mână la crearea sa, așa că îl așteptăm să vedem cu ce ne va surprinde. Eu voi fi doar a doua mână. Merge greu fiindcă avem cu toții pretenții și așteptări și trebuie să iasă cel puțin la fel de bun ca și prima parte”, a declarat Codin Maticiuc pentru impact.ro. „Este foarte posibil ca războiul din Ucraina să-și spună și el cuvântul și să avem un personaj negativ rus. Va fi poate unul colectiv sau poate va fi unul anume. E încă neclar totul.
Vom continua însă în mod evident evoluția personajelor care ne-au făcut deja cunoscută povestea noastră și vom încerca să includem în distribuție și o vedetă americană. E cam devreme să speculăm pe tema asta, dar idei avem, asta pot să vă asigur!”, a adăugat pentru impact.ro Codin Maticiuc. „Și în acest caz e greu de avansat sume. Dar ținând cont că prima parte ne-a scos milionul de euro din buzunare, poate chiar un pic mai mult, e evident că acum vom avea de-a face cu o sumă mult mai mare. Poate chiar dublă, cine știe?! Mai ales dacă mărim și distribuția și includem și nume sonore. Trebuie să fim pregătiți pentru un asemenea scenariu!”.


sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.