mar. mai 17th, 2022

Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, vine cu o declarație care neliniștește pe toată lumea, dar mai ales pe ucraineni. Acesta a spus când se va termina războiul din Ucraina și nu sunt vești deloc bune. Înaltul demnitar a făcut recent o călătorie chiar la Moscova, unde a discutat cu președintele Vladimir Putin și cu ministrul de Externe, Seghei Lavrov, despre conflictul militar.

Iată cât va mai dura războiul Rusia-Ucraina

Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, se pare că a aflat chiar de la Vladimir Putin exact când se va termina războiul din Ucraina. Acesta a primit un răspuns foarte clar din partea liderului de la Kremlin, în timpul vizitei sale la Moscova. Putin a fost de neînduplecat.

„Războiul din Ucraina va continua până când Rusia va decide să-i pună capăt. Războiul nu se va încheia în urma unor întâlniri. Războiul se va încheia atunci când Federația Rusă va decide să-i pună capăt și atunci când va exista – după o încetare a focului – o posibilitate de acord politic serios. Putem să ne întâlnim oricât de mult, dar nu asta va pune capăt războiului”, a spus Guterres, miercuri, la emisiunea lui Anderson Cooper de la CNN, convins de faptul că nu se poate negocia cu Vladimir Putin.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.