sâm. iun. 3rd, 2023

După ce s-a făcut petiție ca să fie expulzată din Elveția, Alina Kabaeva, despre care s-a scris că ar fi actuala soție a lui Vladimir Puțin, s-a întors la Moscova și face declarații neașteptate despre război, semn că își susține partenerul în invazia acestuia în Ucraina.

Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, femeia care i-ar fi făcut lui Vladimir Puțin patru copii, s-a întors la Moscova, unde a uimit cu noi declarații. Ba mai mult, ea își susține soțul în acțiuniile lui și se implică activ în organizare festivităților cu ocazia zilei de 9 mai, zi cu o mare însemnătate istorică pentru Rusia. Vladimir Putin și-a arătat intenția de a se folosi de această sărbătoare și pentru a sărbători victoria Rusiei în războiul cu Ucraina.

Alina Kabaeva a dispărut după ce a izbucnit conflictul pe teritoriul statului ucrainean și s-a scris că s-ar fi ascuns într-o cabană din Elveția. După ce s-a făcut o petiție de expulzare a fostei gimnaste, aceasta a decis să se întoarcă la Moscova. Ea a participat la un festival organizat în Moscova și care, de altfel, îi poartă și numele, „Alina Festival”.

Alina Kabaeva a fost văzută în spațiul public alături de sute de copii. A purtat panglica Sfântului Gheorghe și a vorbit despre patriotism și despre sărbătoarea pe care rușii o sărbătoresc într-un mod din ce în ce mai fastuos de la an la an pe data de 9 mai, uimind pe toată lumea cu declarațiile ei.

„Vedeți, această temă, această poveste, nu merge doar în trecut. Rămâne cu noi. Această sărbătoare nu este doar pentru întreaga țară, este o sărbătoare pentru fiecare familie. Fiecare familie are o poveste de război și nu trebuie să o uităm niciodată, ci să o transmitem din generație în generație”, a spus Alina Kabaeva la televiziunea din Rusia,

De la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina, nu se mai știa nimic de Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin. Ultimul loc în care a fost văzută a fost în Elveția, împotriva căreia s-au strâns zecii de mii de semnături pentru a fi expulzată.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *