mar. mai 17th, 2022

Au apărut noi informaţii în cazul şoferului care a rănit doi copii în Sectorul 2 al Capitalei şi apoi a fugit de la locul accidentulului. Poliţiştii au un suspect în acest caz

În imaginile surprinse de camerele video de supraveghere se vede cum individul virează brusc la dreapta şi îi loveşte în plin pe cei mici, iar apoi îşi vede de drum.

Un grup de copii a fost lovit în plin de o maşină. Cinci copii şi trei adulţi au fost spulberaţi de şoferul care nici nu s-a uitat în urmă.

Bărbatul este căutat şi la această oră de poliţişti. Doi dintre minori au ajuns de urgenţă la spital. 

„Zona unde a avut loc accidentul este împânzită de camere de supraveghere, iar acest lucru a fost un ajutor real pentru poliţiştii care investighează acest caz. Oamenii legii au ridicat şi actele autoturismului implicat în acest accident şi astfel au reuşit să îl identifice pe bărbatul care se afla la volan. Au trecut mai bine de 48 de ore de când poliţiştii din Bucureşti sunt în alertă şi îl caută în continuare pe acest bărbat. Oamenii locului spun că nu ar fi avut carnet de conducere. Pe de altă parte, aceştia mai spun că e un om al zonei, care locuieşte pe aceste străzi, însă chiar şi aşa ei nu cred că poliţiştii îl vor găsi prea curând. Poliţişii îl caută în continuare, dat fiind faptul că a fugit de la locul accidentului şi încearcă să îl găsească cât mai repede, asfel încât să nu facă şi alte victime”, a relatat Radu Tiliţă, reporter Antena 3.

Şoferul a fugit de la locul accidentului şi este căutat şi acum de poliţişti

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.