mar. mai 17th, 2022

Sănătatea lui Vladimir Putin a fost pusă din nou sub semnul întrebării după ce a apărut la o întâlnire cu ministrul Apărării Serghei Șoigu. Imaginile au dat naștere unor teorii noi despre sănătatea lui, care se pare că s-a deteriorat de când a lansat invazia în Ucraina și unde Rusia nu și-a îndeplinit niciun obiectiv, după două luni de război.

Gestul făcut de Vladimir Putin

În filmările făcute public de Kremlin, cel mai evident gest al președintelui rus, în vârstă de 69 de ani, a fost că s-a ținut de colțul mesei cu mâna dreaptă imediat după ce s-a așezat pe scaun și așa a stat pe tot parcursul clipului, care a durat 12 minute.

Vladimir Putin se ține bine de colțul mesei, în timp ce Serghei Șoigu îi citește o declarație despre Mariupol, unde până la 120.000 de oameni sunt blocați în oraș, iar Rusia a anunțat că va bloca combinatul siderurgic Azovstal, ultimul punct de sprijin al ucrainenilor în urbea asediată, notează The Independent.

Imaginile arată că Vladimir Putin mișcă în mod constant degetul mare, în timp ce îl ascultă pe ministrul Apărării, ceea ce ar putea indica că el încerca să ascundă un tremur specific bolii Parkinson. Richard Dearlove, fostul șef al serviciilor secrete britanice, și profesorul Gwythian Prins, fost consilier NATO, au susținut că Vladimir Putin a dat semne ale tulburării progresive a sistemului nervos.

De asemenea, liderul rus își mișcă picioarele în sus și în jos, pare neliniștit și încordat și își drege glasul de mai multe ori, în timp ce îl ascultă pe ministrul Apărării, care ar fi suferit recent un atac de cord, la vârsta de 66 de ani. Vladimir Putin stă ușor cocoșat, cu coloana vertebrală lipită de spătarul scaunului, spre deosebire de interlocutorul său, care pare să stea mai drept și fără a avea nevoie de sprijin.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.