sâm. iun. 3rd, 2023

Doi copii au fost spulberați de o mașină în Capitală. Șoferul i-a lovit în plin și a fugit de la locul accidentului. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13:40,  în Sectorul 2 al Capitalei.  Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar momentul impactului. 

Câțiva copii și adulți se aflau pe o străduță îngustă din Sectorul 2 când o mașină a venit cu o viteză nu foarte mare și a intrat pur și simplu în grupul adunat pe marginea străzii. 

Potrivit informațiilor furnizate de către cei de la Brigada Rutieră polițiștii au făcut cercetări la fața locului însă șoferul a fugit imediat după accident, fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului de caz. 

Acesta a fugit, însă doar după ce a abandonat mașina la o distanță mică de locul accidentului. 

În urma impactului, cei doi copii în vârstă de 1 an, respectiv 4 ani, au fost transportați la spital.

În acest moment se încearcă identificarea și prinderea șoferului. 

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi pietoni, minori, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, precum și pentru identificarea conducătorului autovehiculului de către polițiștii Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți din cadrul Brigăzii Rutiere”. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *