sâm. iun. 3rd, 2023

Planul lui Vladimir Putin în ceea ce privește Ucraina și NATO este clar, susține o publicație americană. După aproape două luni de când Rusia a invadat Ucraina, presa internațională susține că Putin va continua să creeze teroare, până când vor pleca suficient de mulți oameni din țară și nu va mai întâmpina rezistență, după care va diviza teritoriul, Ungaria urmând să ia parte la împărțire.

Planul lui Putin pentru a dezbina NATO

Publicația americană The Hill scrie că Vladimir Putin vrea să divizeze NATO, iar războiul din Ucraina este instrumentul pe care îl folosește în acest sens. Liderul de la Kremlin ar urma să divizeze teritoriul Ucrainei și să dea și Ungariei o parte din el, dacă aceasta va accepta să iasă din NATO și din UE. De asemenea, în cazul în care Marine Le Pen câștigă alegerile din Franța, Putin ar urma să bată palma și cu ea, scrie aceeași publicație.

The Hill lansează ipoteza că, după Ucraina, Putin ar urma să „elibereze” și alte țări precum Lituania, Letonia, Estonia, România și Polonia. Acest lucru ar urma să se întâmple pe fondul neimplicării lui Donald Trump, dacă va fi reales președinte în SUA.

În tot acest timp, costurile războiului cresc pentru Rusia, pentru că Occidentul a adoptat o serie de măsuri care au afectat serios economia țării.

Rusia a pierdut accesul la sistemul financiar mondial, a pierdut rezervele valutare, capacitatea marilor companii aeriene rusești de a efectua zboruri în mare parte din lumea dezvoltată, nu mai are dreptul să importe și să exporte o gamă largă de produse non-energetice, nici să exporte petrol în SUA și Regatul Unit sau cărbune în Europa.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *