joi. apr. 18th, 2024

Magnatul software, investitorul și filantropul Bill Gates a devenit un fel de guru al noilor realități pe care le trăiește omenirea, iar acum cofondatorul Microsoft a prezis un nou tip de tehnologie care, printre altele, ar urma să înlocuiască smartphone-urile. Iată ce vom folosi în locul acestora. La asta sigur nu te-ai fi asteptat!

Bill Gates prezice că această tehnologie va înlocui smartphone-urile

Nu este prima dată când Bill Gates îndrăznește să facă predicții. Dacă ne aducem aminte, cofondatorul Microsoft a vorbit despre o nouă pandemie, încă dinainte să se cunoască vreun detaliu despre noul coronavirus care a atacat omenirea în 2020. Acum, miliardarul american vine cu o profeție care ar putea schimba lumea.

Recent, acesta a vorbit despre un tatuaj electronic. Mai exact, omul de afaceri a făcut referire la tatuajul electronic dezvoltate de compania Chaotic Moon, o tehnică bazată pe biotehnologie care își propune să analizeze și să colecteze informații din corpul uman prin intermediul acestuia.

Tatuajul va stoca mai multe date importante, ca de exemplu informații medicale și sportive, cu ajutorul cărora se vor putea preveni și controla bolile, precum și îmbunătăți performanțele fizice și sportive prin intermediul semnelor vitale.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *