vin. apr. 19th, 2024

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. A făcut carieră pe vremea lui Ceaușescu, dar a rămas la fel de popular și în timpul democrației. Cântărețul care încă are foarte mulți fani în România a acordat în exclusivitate un interviu pentru EGO.ro. Recunoaște că nu se poate trăi din drepturile de autor, chiar dacă are „la activ” nu mai puțin de 646 de melodii cântate și 35 de ani de carieră în spate. Artistul a dezvăluit ce suma a primit recent.

Câți bani primește Cătălin Crișan după 35 de ani de muncă

Cătălin Crișan nu a stat deloc, nici măcar în timpul pandemiei de coronavirus. A compus, a scris și și-a făcut planul pentru mai departe, pe care se pregătește acum să-l pună în practică. Îndrăgitul cântăreț a acordat un interviu recent în care i-a mulțumit lui Nicolae Ceaușescu și în care a vorbit despre banii pe care îi primește de pe urma drepturilor de autor. A vorbit și despre obiectele pe care le-a primit de la fanele sale, dar a vorbit deschis și despre familia sa. Cătălin Crișan spune că este exact așa cum îl vede publicul. Se declară un îndrăgostit incurabil, care se îndrăgostește repede și a spus chiar și ce îl atrage la o femeie, dar și ce urăște.

„Nu știu de ce credeți că realitatea nu coincide cu „simbolul”. Vă spun eu…sunt identice. Da, întotdeauna m-am îndrăgostit ușor. Ce simte sufletul nu are nicio legătură cu vârsta. Am considerat întotdeauna că bărbații conduc lumea și femeile bărbații. Așadar, apreciez femeile cu personalitate justificată, cu farmec și autoironie, pe cele care se pot întreține singure și nu vânează celebritate și bani, optimiste, cu reală credință-n Dumnezeu, cu educație, umor și cultură. Ce nu suport la o femeie ? Este simplu: falsitatea, prostia, tupeul în sensul rău al cuvântului, lipsa de personalitate, de coloană vertebrală, duplicitatea, lipsa de onestitate, dar cel mai mult „urăsc” IPOCRIZIA. Femeia nu poate fi niciodată urâtă, are un farmec al ei și noi suntem de vină dacă nu i-l descoperim”, a spus Cătălin Crișan pentru EGO.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *