lun. mai 16th, 2022

Mai sunt doar trei zile până la meciul care poate decide soarta titlului. CFR Cluj – FCSB se va juca în Gruia în fața unui stadion plin, pentru că toate biletele au fost deja vândute. Gigi Becali a ieșit la atac înaintea partidei. L-a avertizat pe arbitrul Istvan Kovacs să nu încurajeze un joc prea bărbătesc și a vorbit de antrenorii care își încurajează fotbaliștii să atace tare.

Gigi Becali, avertisment pentru Dan Petrescu și Istvan Kovacs

Mai sunt șase etape până la finalul campionatului și CFR Cluj are cinci puncte mai mult decât FCSB, formația de pe locul doi. Cele două formații se vor întâlni prima oară în acest play-off în etapa cu numărul cinci. Partida se va juca în Gruia în fața unui stadion plin, iar Gigi Becali se teme că va fi un joc dur.

„Sunt unii antrenori care spun: «Bă, îi călcăm pe gleznă». Și după aceea se miră că iau cartonașe roșii. Ce e aia «Îi călcăm pe gleznă», mă? Dacă ești antrenor, vorbește ca antrenorii mari. Spune «Jucăm, facem, dregem», fă tactică. Așa se vorbește? «Îi călcăm pe gleznă, să le rupem genunchii»? Dacă un antrenor la mine spune «Îi călcăm pe gleznă», a doua zi îl dau afară!

Eu, care nu am jucat fotbal, îmi dau seama ce înseamnă «Îi călcăm pe gleznă» din punct de vedere psihologic. E cuvântul «gleznă» care e problemă. Dacă îi spui jucătorului «gleznă, gleznă, gleznă», îi rămâne în cap și calcă pe gleznă. Nu e bine”, a spus Gigi Becali la ProArena.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.