vin. apr. 19th, 2024

Cu siguranță, majoritatea românilor știu că, între anii 2004 și 2005, Elena Udrea a fost șefa Cancelariei Prezidențiale. La vremea respectivă, președintele României era Traian Băsescu, iar de-a lungul anilor au apărut tot felul de zvonuri cu privire la o posibilă idilă între cei doi. Haideți să vedem care este legătura dintre Elena Udrea și Traian Băsescu.

În caz că nu știați deja acest lucru, Elena Udrea a fost primul invitat al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. După cum spuneam și anterior, de-a lungul anilor au circulat mai multe zvonuri despre o posibilă idilă între Elena Udrea și Traian Băsescu.

În platoul emisiunii, Denise Rifai a întrebat-o direct pe invitată dacă a fost sau nu iubita fostului președinte. Se pare că totul a pornit de la o glumă pe care ea a făcut-o la un moment dat.

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă”, declara, la acea vreme, Elena Udrea.

Ba chiar mai mult de atât, se pare că Traian Băsescu a fost un om foarte important în viața Elenei Udrea, iar relația dintre ei a fost una de bazată pe încredere. După cum preciza chiar ea, toate realizările sale în politică se datorează fostului președinte.

„A fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Tot ce am realizat eu în cariera mea politică, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost una de mare încredere, un parteneriat extraordinar.  Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”, a mai spus Udrea.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *