sâm. iun. 3rd, 2023

În vârstă de 55 de ani, fostul mijlocaș de la Napoli și Real Madrid se zbate între viață și moarte după tragicul eveniment petrecut la primele ore ale dimineții în orașul Cali.

Accident rutier teribil pentru fostul adversar al naționalei României

Accidentul rutier în care a fost implicat fostul adversar al naționalei României de la turneele finale ale Cupelor Mondiale din 1994 și 1998 a avut loc într-o intersecție care la acel moment era goală, iar imaginile arată că mașina în care se afla Rincon a fost spulberată de un autobuz.

Conform cotidianului As, toate cele patru persoane aflate în autoturismul de teren Ford au ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au precizat că prognosticul este unul rezervat în ceea ce-l privește pe fostul fotbalist, care a suferit un sever trumatism cranian.

”Cu autorizația familiei sale, confirmăm că Freddy Eusebio Rincon Valencia se află la spitalul nostru. După o evaluare inițială, o echipă de specialiști a decis că pacientul are nevoie de operație, care se desfășoară în aceste momente. Are răni foarte grave la cap. Starea sa este critică”, se arată într-un comunicat al clinicii Imbanaco.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *