mar. mai 17th, 2022

Carmen Bejan, studenta criminală de la Timișoara, primise o decizie de eliberare condiționată pe 14 martie 2022, dată de Judecătoria Gherla. Cum însă era vorba doar de primă instanță, în proces s-a ajuns și la recurs.

În 2011, Carmen Bejan, actuală Şatran, o studentă la Medicină din Timișoara, a fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare pentru că, în 2009, împreună cu iubitul ei de atunci îl omorâse și îl tranșase pe un bărbat căruia îi promisese inițial unele favoruri sexuale. Pe 14 martie 2022, Judecătoria Gherla a hotărât, în primă instanță, eliberarea condiționată a deținutei, numai că procurorii au făcut recurs, iar ieșirea din detenție a tinerei a fost astfel amânată.

Eliberată condiționat pe 14 martie 2022, Carmen Bejan va mai sta o perioadă în închisoare

În detenție, Carmen Bejan s-a căsătorit cu Claudiu Șatran, un bărbat condamnat pentru trafic de droguri. Când a rămas însărcinată în închisoare, în 2012, Carmen a hotărât să păstreze sarcina, deși doctorii care au consultat-o i-au spus că va naște un copil cu malformații. Studenta a suferit un șoc atunci când copilul a murit la naștere, fapt care l-a determinat pe Claudiu Șatran să amenințe autoritățile cu judecata, pe motiv că nu i-au asigurat lui Carmen condiții medicale rezonabile.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.