mar. mai 17th, 2022

Lupta dintre Sajad Gharibi (29 de ani), supranumit „Hulk din Iran” și Martyn Ford (39 de ani), considerat „cel mai înfricoșător om din lume”, a fost programată inițial pe 30 aprilie, dar nu va mai avea loc.

„Hulk din Iran” a explicat de ce nu se va mai lupta cu Martyn Ford, „cel mai înfricoșător om din lume”
În primă fază, s-a crezut că lupta nu se va mai disputa în urma umilinței suferite de iranian la face-off, când Ford l-a împins și pus la pământ pe adversarul său.

Chiar dacă a recunoscut că nu-și mai poate suna familia de la acel episod, Gharibi a explicat că, în realitate, duelul nu va mai avea loc deoarece culturistul britanic nu mai vrea să aibă de a face cu el. Iranianul a mai mărturisit și că s-a prezentat la face-off deși era pozitiv la COVID-19.

„Am avut coronavirus la întâlnirea noastră din Dubai. În ziua în care a avut loc face-off-ul, am transmis asta organizatorilor, nu am folosit-o niciodată ca pe o scuză și nu am fugit de nimic. M-am prezentat cu o infecție la plămâni și cu febră de 40 de grade.

E o rușine că lupta a fost amânată de către un laș. Pentru mine nu contează, le-am spus organizatorilor să îmi pună pe altcineva în față, cineva care are spirit de luptător. Am auzit că Ford nu mai vrea să lupte, nu e vorba despre mine sau despre alți luptători.

Eu nu am anulat nicio luptă, dar el nu mai vrea să mă vadă niciodată. Este o încălcare a contractului, iar reprezentanții mei legali au început să investigheze.

În realitate, ‘păpușelul’ nu știe să se lupte, doar se ascunde sau fuge, ar trebui să le ceară voie femeilor prima dată. Nu pot să cred că am avut un adversar ca el, este rușinos. Această victorie nu mă onorează, este gluma secolului, nu lupta secolului”, a explicat iranianul, conform Daily Star

„Hulk din Iran”, luat la rost de propria mamă după ce l-a întâlnit față în față pe „cel mai înfricoșător om din lume”

Episodul de la face-off l-a afectat mental pe iranian, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Gharibi a explicat că, după ce Ford l-a pus la pământ, s-a simțit umilit și nu și-a mai putut contacta familia, din cauza umilinței trăite. 

„Am mers la Dubai fără sponsori și fără antrenor. De când am ajuns acasă, îmi doresc să mor. O, Doamne, tu știi cât de mult am suferit, îmi este rușine față de poporul iranian. Nu mai pot să îmi sun familia.

De când m-am întors în Iran, nu am vizitat-o deloc. Nu pot. Nu pot să vorbesc cu tatăl meu. Când am vorbit cu mama mea, mi-a spus ‘Persoana pe care am văzut-o în videoclip nu este fiul meu. Fiul meu este mai puternic decât atât’.

Când cineva nu poate vorbi cu propria familie, își pierde onoarea. Sunt devastat. Ai mei mi-au spus ‘Te vei duce acolo și îl vei distruge’. Unii au zis că am fost plătit ca să cad. Îmi rănește inima. Cum poți să spui asta?

Cum mai pot eu să dorm, cum mă mai pot odihni? Mă simt foarte rău. Nu pot să dorm, iau somnifere. Când o mamă îi spune asta propriului ei copil, cum poți suporta?

Jur că nu am primit nici măcar un dolar. În Dubai, la mic-dejun am mâncat ouă. Dacă aș fi primit vreun dolar, n-aș mai fi putut continua”, a explicat iranianul, conform World Boxing News

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.