lun. mai 16th, 2022

Florinel Coman a ajuns în cel mai slab punct din carieră. Stoperii Vinicius, Cristea și Miron sunt mai mari pericole pentru porțile adversarilor decât extrema de la FCSB

Dintr-o vedetă lăudată și evaluată la zeci de milioane de euro, Florinel Coman s-a transformat într-un fotbalist inutil, unul pe care clubul tot încearcă să-l recupereze și nu are succes deloc. Coman nu a înscris niciun gol în sezonul acesta, el nu a mai marcat de pe 5 decembrie 2020!

Atunci a apărut pe tabelă într-o partidă cu UTA, câștigată de roș-albaștri cu 3-0. Au urmat accidentări care l-au ținut pe margine multă vreme, dar de când și-a revenit a apucat să joace destul de mult. În sezonul acesta a bifat deja 15 partide fără să înscrie. De șapte ori a fost titular, ceea ce tot nu l-a ajutat să dea vreun gol

Randamentul lui din campionat e rușinos, Florinel a ajuns în situația ca fundașii centrali din lot să pară niște golgeteri în comparație cu el. Andrei Miron și Iulian Cristea au înscris câte un gol, Vinicius a marcat chiar două goluri. Mijlocașul ofensiv Octavian Popescu, mai mic cu patru ani în comparație cu Coman, are deja opt goluri în stagiunea curentă a Ligii 1.

Tocmai progresul lui Popescu îl pune pe Coman într-un pericol și mai mare. Pentru prima oară de când a ajuns la FCSB, Florinel nu mai are statutul unui titular incontestabil.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.