mar. mai 17th, 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre războiul dintre Rusia și Ucraina, explicând cum vede situația.

Omul de afaceri a analizat cazul lui Roman Abramovich (55 de ani), despre care presa internațională a scris că a fost otrăvit la începutul lunii martie, când participa la negocierile pentru pace. În ciuda faptului că reprezentanți ai magnatului rus au confirmat simptomele de otrăvire, atât SUA, cât și Rusia au negat că acesta ar fi fost otrăvit, vorbind despre cauze „din mediu natural înconjurător”.

„Aia cu otrăvitul e vrăjeală! E minciună. Ce otravă? Abramovich are o boală de piele. Atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală. El are o boală de piele și de aceea nu e vorba de otravă”, a spus Gigi Becali la România TV.

Eu de Putin nu vorbesc prea mult. Îmi e frică. Poate spune «Să moară cine a vorbit neprietenos de mine». Otrăvește pe cine a vorbit urât urat de el. Se poate da și acest ordin. Ce mare lucru pentru el? Pe cuvânt că îmi e frică. Îmi e frică, având în vedere ce face. Nu mai puneți poza cu el. Îmi e frică doar când îl văd. Nu vorbesc despre el. Nu mă bag. Poate zice să moară cine a avut o atitudine neprietenoasă. Dacă-l văd, o iau la fugă. Doamne, miluiește!
– Gigi Becali

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.