mar. mai 17th, 2022

Ulterior, patronul FCSB a vorbit și despre președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmând că aceasta a fost ales în funcție ca urmare a intervenției controversatului miliardar Igor Kolomoisky.

„Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: «Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich». Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis «Iartă-l pe Abramovich». El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu.

Nu am spus că nu îmi place de Zelenski. Am spus doar adevăruri. A stat și și-a riscat viața. Bravo lui. Lui îi e frică de popor și de aceea nu cedează teritorii. Nu am spus că nu-mi place de el. Cui nu-i place de Zelenski?

El vrea să fie ajutat și speculează. Zice «Vin spre voi». Este exclus ca Rusia să intre măcar un centimetru în spațiul NATO. Ei vin până la graniță. Dar nu e alor? Moldova e a rușilor. Moldova e a lui Putin când vrea, în două ore. Dacă vrea, pe noi ne ocupă în 5 ore. Dar îi e frică pentru că noi suntem în NATO”, a adăugat Becali.

Eu nu știu multe, dar cred că războiul este pentru bani, pentru bogățiile din Donbas, din Harkov.. Sunt interese economice. Războiul pentru noi e un fleac. Noi câștigăm. Vin ucrainenii, închiriază case. E plină Pipera de case închiriate. Pentru Ucraina

  • Gigi Becali, patron FCSB

Cine e Ihor Kolomoisky, oligarhul despre care vorbește Gigi Becali
În vârstă de 59 de ani, ucrainean de origine evreiască, Ihor Kolomoisky este al doilea sau al treilea cel mai bogat om din Ucraina. A fost printre cei care a susținut financiar înființarea batalionului ucrainean Azov, o grupare militară marginală care este acuzată de simpatii naziste în Ucraina.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.