lun. mai 16th, 2022

Aleksandr Lukașenko, președintele din Belarus, a suferit un accident în timpul unui meci de hochei de amatori.

Președintele de 67 de ani este un împătimit al sportului. După ce a jucat fotbal, la care a renunțat din cauza unei accidentări la genunchi, acesta s-a orientat către hochei, fiind acum conducătorul unei echipe de amatori, în care joacă în mod constant.

Recent, în timpul unui meci, Lukașenko a avut de suferit. Acesta a fost lovit de un adversar cu crosa în fața, dar nu a suferit răni grave. Ce-i prezenți i-au acordat ajutor imediat, iar Aleksandr Lukașenko a continuat meciul.

La alegerile din 2020, în jurul său a fost un scandal enorm, fiind suspectat că a falsificat rezultatele. Ulterior, în Belarus au izbucnit proteste masive împotriva acestuia.

În martie 2020, la începutul pandemiei de COVID-19, acesta nu a dorit să impună măsuri de protecție în Belarus. Susținând că nu vrea să afecteze economia țării, el nu a ținut cont nici de avertismentul Organizației Mondiale a Sănătății, care a cerut măsuri de izolare totală. I-a sfătuit pe oameni să combată virusul cu vodcă, saună, muncă și sport. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.