mar. mai 17th, 2022

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Asociația Județeană de Fotbal Buzău a decis excluderea definitivă din activitatea sportivă a unui fotbalist de la echipa Recolta Boldu (Liga 5).

Comisia de disciplină a Asociației Județene de Fotbal Buzău a decis aplicarea sancțiunii de excludere din viața sportivă a jucătorului Moldoveanu Iordache – Iulian, de la echipa AS Recolta Boldu.

Acesta a comis acte de violență și de hărțuire asupra arbitrilor, fiind sancționat disciplinar în trecut. Având în vedere că sancțiunile anterioare nu au reușit să corecteze comportamentul deviant, începând cu data de 05.04.2022, Moldoveanu Iordache – Iulian nu va mai face parte din viața sportivă buzoiană.

Un asemenea sportiv incorigibil este un exemplu negativ, care întinează frumusețea fotbalului și știrbește munca depusă de oamenii din sport”, a precizat forul fotbalistic județean.

Campus Buzău precizează că fotbalistul în vârstă de 41 de ani a fost exclus definitiv după ce a bruscat arbitrul pe finalul unei partide în care echipa din Boldu era condusă cu 4-2 de Viitorul Știubei și abia primise o lovitură liberă. În plus, Moldoveanu a mai comis și alte acte de huliganism.

Foto: Facebook – Recolta-Boldu (2015)

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.