lun. mai 16th, 2022

Cine este bărbatul cu care a fugit Elena Udrea din România. Cu câteva ore înainte de sentința judecătorilor, aceasta părăsea țara alături de acest bărbat, într-o limuzină de lux. Amintim că ea plecat în ziua în care Înalta Curte de Casație și justiție a condamnat-o definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Cine este bărbatul cu care a fugit Elena Udrea din România

Bărbatul care a însoțit-o pe Elena Udrea se numește Alexandru Vasile, în vârstă de 49 de ani, și era șoferul ei personal. Fostul ministru al Turismului fugise din România cu telefonul mobil, fapt care a ușurat misiunea polițiștilor, întrucât atunci când se emite un mandat, autoritățile au permisiunea de la localiza telefonul persoanei urmărite.

Ulterior, mașina în care se afla alături de Alexandru Vasile a fost oprită la Kulata. Ieri, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Fostul ministru a fost reținut la granița Bulgariei cu Grecia. Însă odată ajunsă în penitenciar, aceasta va avea mai multe restricții și, cu siguranță, cel mai greu de suportat va fi să stea departe de fetița ei, Eva Maria.

În primul an de încarcerare, Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță. În penitenciar, ea va putea lucra doar la interior, adică la bibliotecă sau la bucătărie. Iar dacă comportamentul ei va fi considerat unul exemplar, Elena Udrea va putea primi vizite, astfel că își va putea vedea fetița.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.