lun. mai 16th, 2022

Nikolai Valuev, un fost boxer rus şi care după retragere a devenit deputat în Duma de Stat, a postat mai multe mesaje care stârnit revoltă. Valuev este unul dintre susţinătorii lui Vladimir Putin.

Nikolai Valuev a postat un mesaj de tip „spălare pe creier„, specific propagandei Rusiei, care a stârnit revoltă. În vârstă de 48 de ani, fostul pugilist vorbeşte despre „crimele regimului de la Kiev„, condus de Volodimir Zelenski, deşi realitatea este una total opusă.

Nikolai Valuev: „Ucraina nu ar trebui să ascundă crimele regimului de la Kiev”

În negocieri, Ucraina nu ar trebui să ascundă crimele regimului de la Kiev„, a transmis fostul boxer rus, conform gsp.ro.

Valuev nu e la primul mesaj controversat. Acesta a transmis în timpul EURO 2020 un mesaj legat de Crimeea, după ce naţionala Ucrainei a evoluat cu tricouri pe care era imprimată harta ţării, înclusiv peninsula anexată de Rusia în 2014.

Masacrul din Bucha a şocat întreaga lume. Fraţii Klitschko, dar şi preşedintele Volodimir Zelenski au mers personal în localitatea în care ruşii au comis cele mai mari orori. Sutele de cadavre pe străzi au şocat întreaga lume. Imaginile au fost prezentate de Volodimir Zelenski în timpul discursului pe care l-a susţinut în Parlamentul României. Fraţii Klitschko au rămas şocaţi după ce au văzut atrocităţile soldaţilor ruşi în Bucha, o localitate aflată lângă Kiev.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.