mar. mai 17th, 2022

Au trecut 38 de zile de când Vladimir Putin a declanșat războiul, iar ucrainenii continuă să reziste. Numărul victimelor crește însă în mod alarmant. La fel de mari sunt și problemele de ordin financiar.

  • Vladimir Klitshcko a cerut ajutor în Germania
  • Cât îi costă pe ucraineni războiul declanșat de Vladimir Putin

Potrivit ultimelor estimări, Ucraina riscă să rămână fără 40% din PIB. Costurile lunare pentru operațiunile militare sunt colosale!


HOME
 | DIVERSE | S-a aflat cât îi costă pe ucraineni fiecare lună de război. Suma este colosală, iar Vladimir Klitschko cere ajutor externFOTO

S-a aflat cât îi costă pe ucraineni fiecare lună de război. Suma este colosală, iar Vladimir Klitschko cere ajutor extern

Publicat: 2 aprilie 2022, 21:07

Au trecut 38 de zile de când Vladimir Putin a declanșat războiul, iar ucrainenii continuă să reziste. Numărul victimelor crește însă în mod alarmant. La fel de mari sunt și problemele de ordin financiar.GALERIE (13)

Vladimir Klitshcko a cerut ajutor în Germania

Colaj Profimediaimages

  • Vladimir Klitshcko a cerut ajutor în Germania
  • Cât îi costă pe ucraineni războiul declanșat de Vladimir Putin

Potrivit ultimelor estimări, Ucraina riscă să rămână fără 40% din PIB. Costurile lunare pentru operațiunile militare sunt colosale!

Cât îi costă pe ucraineni fiecare lună de război. Vladimir Klitschko caută soluții

Ministerul de Finanțe al Ucrainei a anunțat că țara achită aproximativ 10 miliarde de dolari, pe lună, numai pentru operațiuni militare. Războiul cu Rusia durează de 38 de zile, trecând într-o etapă prelungită.

Se așteaptă ca până la sfârșitul anului Ucraina să piardă cel puțin 40% din PIB„, au anunțat jurnaliștii de la sport.ua.

Este și motivul pentru care Vladimir Klitschko (46 de ani) a plecat în mijlocul războiului declanșat de Rusia în Ucraina, pentru a solicita întăriri împotriva armatei lui Vladimir Putin. Fratele lui Vitali Klitschko, primarul din Kiev, a mers la Berlin și le-a cerut mai mult sprijin oficialilor germani.

Fostul campion mondial din box a plecat în Germania, pentru a participa la o întâlnire organizată la Berlin. În cadrul adunării respective, fratele lui Vitali Klitschko le-a comunicat oficialilor nemți faptul că Ucraina are nevoie disperată de sprijinul lor pentru a rezista în războiul declanșat de Rusia.

Vladimir Klitshcko a cerut ajutor în Germania: „Vreau ca aliații noștri să pună stop acestui război!”

În timpul călătoriei în Germania, Vladimir Klitschko s-a întâlnit cu mai mulți oameni influenți. Fostul campion a discutat cu Ministrul Economiei, Robert Habeck, Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, şi Ministrul German de Finanțe, Christian Lindner.

Ucrainenii sunt mai puternici din punctul de vedere al voinței, decât din cel al armamentului. Pentru a ne opri, trebuie să ne omoare. Dar, totul are o limită. Vreau ca aliații noștri să pună stop acestui război!

Germania este inima Europei! Vreau ca Germania să susțină pacea pentru care luptăm „, a spus Wladimir Klitschko, potrivit thenationalnews.com.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.