vin. mart. 29th, 2024

Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum a ajuns antrenorul full-time al Simonei Halep. Francezul susţine că un telefon pe care i l-a dat Serenei Williams, pe care a antrenat-o în ultima perioadă, a dus la noua colaborare cu campioana noastră.

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Patrick Mouratoglou e noul antrenor al Simonei Halep

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

Cine este Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep

Patrick Mouratoglou şi-a început cariera de antrenor în tenis în 1999, când l-a antrenat pe Marcos Bagdatis. Sub îndrumarea lui Mouratoglou, Bagdatis a devenit un jucător de tenis din top.

Însă cea mai de succes colaborare a fost cu Serena Williams. Sub îndrumarea lui, Serena a câştigat nu mai puţin de 10 turnee de Grand Slam: de două ori Australian Open, de două ori Roland Garros, de 3 ori Wimbledon şi tot de atâtea ori US Open.

În total, în cariera de antrenor, Mouratoglou a câştigat 31 de turnee la simpus şi mai are încă 4 la dublu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *