vin. mart. 29th, 2024

”Probabil că nu s-a vrut să fie supravegheată”, a spus președintele fondator al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, la Antena 3, despre fuga Elenei Udrea din țară în ziua pronunțării sentinței de condamnare definitivă în dosarul Gala Bute

Poliţia Română a confirmat că Elena Udrea a ieșit din ţară în această dimineaţă, în ziua în care a primit sentința de condamnare definitivă în dosarul Gala Bute.

Invitat sa discute subiectul în emisiunea Decisiv, Iulian Surugiu a declarat:

„Autoritățile statului n-au văzut atunci când era ministrul Dezvoltării și să fi stopat atunci scurgerile de bani către Elena Udrea pentru că toată lumea știa că cine accesează un fond european, în ultima perioadă a mandatului domniei sale,  trebuia să mergi cu sacoșa cu 20% cash. Autoritățile statului nu trebuie să mai permită ca atunci când cineva ajunge la putere să le permită să își bată joc de poporul român. (…) Putea de acum o săptămână să o aibă cineva în observație.”

Despre informația obținută pe surse de Mugur Ciuvă potrivit căreia Elena Udrea ar fi făcut demersuri pentru reședință în Dubai, Iulian Surugiu a precizat: ”Dacă Mugur Ciuvă știa, ar fi trebuit să știe și altcineva. Probabil că nu s-a vrut să fie supravegheată. Vă dau un exemplu. Știu foarte bine că atunci când cineva trebuia să instaleze tehnică la un restaurant unde mânca Surugiu și Surugiu trebuia să fie ascultat, autoritățile statului sunau la 112 și spuneau că în restaurantul X se află o bombă. Și veneau și puneau tehnica. Se găseasu soluții dacă voiau. (…) Probabil și-a pregătit foarte bine cărarea și o să fie greu de adus înapoi în țară.”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *